Ectoplasma, trånga lokaler och snart semester

Spökjakten utfördes som jag tidigare nämnt i fredags, hjälten (Mangegee) som tagit på sig att finna, identifiera och avlägsna representanten från den andra sidan hade laddat upp till tusen. Bl.a. lade han ut Pollykarameller på ett bord i förhoppning om att de skulle vara flyttade när han kom tillbaks efter låsningsrundan, som nån sorts tecken från andevärlden. Godiset låg dock orört. Han inväntade istället de hårda knackningar som kollegor pratat om. Även dessa uteblev. Så var blev han av, det ondsinta spöket från förr? Kanske skrattar han gott åt sådana som Mangegee som helt enkelt inte har fått förmågan att kommunicera med andevärlden. Det kan också vara som så att sådana som Mangegee helt enkelt skrämmer iväg de mest elaka väsen. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga, men jag hoppas att detta innebär att manskapet nu hittar på något annat att skrämma upp varandra med.

En tolkning av hur spöket kan se ut. Partille, Oluff Nilssons väg, 2008.

Vårt bröllop närmar sig med stora steg. Dock så har vi fått långt mer intresserade till vårt bröllop än vad vi nånsin kunde anat. Vi har en rätt rejäl festlokal i vår förening Furumossen, den är faktiskt godkänd för åtminstone 60-70 personer. Men vi känner nu att den blir i trängsta laget och söker nu något större med två veckors varsel. Hur det kommer att gå vet man inte. Imorgon så har Partille kommun förhoppningsvis ett svar på frågan. Gärna positivt. Positvt skall man för övrigt tänka, har mamma lärt mig. Hoppas att alla gifte sig i maj och att man bara längtar efter att låna ut den fina lokalen till två turturduvor från Furulund.

Några ynka arbetsdagar, fem i detta nu, kvar till min semester. jag behöver den nu. Även om första veckan blir slitig inför bröllopet, så är det ändå en annan typ av slit. Många är sjuka på jobbet nu. Få vill jobba extra. Som mellanchef får man då träda in själv. Som idag. En ledig söndag med familjen – Var det tänkt. Blev en söndag iklädd stålgrå uniform, kängor, nycklar, ficklampa och servicekänsla. Hoppas nu att resten håller sig friska fram till kl.1600 på fredag.

+ Spökhistorierna kommer, genom Mangegees heroiska insats, att ta lite mindre plats i de dagliga diskussionerna.

– Spökhistorierna kommer inte, trots Mangegees heroiska insats, att försvinna helt. Några stabila kollegor har uppenbarligen sett och hört något som inte går att förklara med hjälp av vanlig fysik. Det finns nog anledning att återkomma i ärendet.

 

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 20, 2008.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: