Nej, Klonkrigen var inget att ha.

Som väntat så var den senaste Star Wars-produktionen för vita duken inget att ha. Det är en uppenbar flirt med små barn. Spontant känner jag att produktionen bara gjorts för att Mr Lucas skall få ännu mer pengar i sin ficka. Filmens hjältar, och skurkar, hoppar runt störande snärtigt. Men det brukar ju vara så ibland i animerad film. Musiken bär inte fram scener och karaktärer på det sätt man blivit bortskämd med och inte håller den samma höga klass heller. Introt kunde man liksom aldrig riktigt hämta sig ifrån. En katastrof! Intron som är Star Wars-filmernas signum.  Eller ja, var, innan denna rulle kom till. Besvikelsen är monumental. 4/10.

Nä, George Lucas, bättre än så här kan du. Väl? Hellre tittar jag då på vår Måne och Venus. Ta dig i hampan därborta på Skywalker-ranch. Hisings Backa, Kavaljersgatan, 2006.

+ Det fanns en del riktigt coola grejer med. Dessvärre inget som kan rädda betyget i någon nämnvärd omfattning. Men vad sägs om några råtuffa scouts, Asajj Ventress och… Nä, det var nog det.

– George Lucas hamrar sönder sitt livsverk med en stor slägga genom att släppa igenom sådan här dynga. – Has the man gone Mental? Är frågan jag måste ställa mig själv. Mannen har hur mycket pengar som helst. Är det här det bästa han kan få fram? Börjar undra om det verkligen var han som låg bakom ursprunget. Sen var det ju det där med Jabba the Hutts son. En baby-hutt – som låter som en baby. Gonatt.

 

Advertisements

~ by onemountainsplace on October 11, 2008.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: