Högeffektiva och gifta.

Jag vill verkligen påstå att jag och Kat har varit ett ytterst effektivt städteam, vi har verkligen fått saker gjort på några få dagar. Inte ens när vi flyttade hit till residenset i Skatteparadiset så var tvättkorgen så tom. Lite kvarstår men det finns inte längre anledning till oro. Imorgon kommer svärmor, hon gillar när det är rent. Det är det. Om några timmar.

I New York, städernas stad, så lägger man helt enkelt sitt skräp på gatan. När morgonen gryr så är det borta. Inte som här hemma där man får trycka in sorterade sopor i olika kärl. Och få sina favvo-jeans nerkladdade med gamla rester. NYC, W 87th St, 2007.

garbage

Kampen mot cyklisterna vanns idag hur lätt som helst. Detta då nästan ingen jobbade idag, samt genom oväntad assistans från annan bilist som helt enkelt lyft undan konan. Glädjande nog så stod det i alla fall en bil på rutan denna dag, precis som det var tänkt när det ritades för ca året sedan. Precis som det skall vara. Skriver inget vidare idag, det är för att jag känner att jag måste fortsätta städa undan. Samt sova snart, det är ju 12 timmars Protect and Serve om bara några timmar. Igen. Allt för kunden.

+ Kat´n Chris. Vilket team.

– Garderoberna är så smockfulla att det är omöjligt att veta var favvo-tröjan hamnat. I-landsproblem? Jo, kan hålla med.

Later,

Mr Onemountain

Advertisements

~ by onemountainsplace on December 22, 2008.

2 Responses to “Högeffektiva och gifta.”

  1. På årets julklappsönskelista står det: “Ingen tröja, tack”?? 😉

    Ja, din svärmor är vida känd för att gilla när det är rent. Och sen så är hon även känd för nåt så helt tvärtemot – “att göra en Exxx”.

    God Jul! Kom över på kaffe i mellandagarna om ni har tid.

  2. Tid och lust finnes alltid, Sanna. Vi kommer gärna förbi på en kopp Java. God Jul på Er!

    /C

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: