I en klass för sig.

Idag var det dags för Göteborgsvarvet och det vanns inte helt otippat av en kenyan. På andra plats fanns även där en man från Kenya. De kan springa den saken är klar. Mest imponerad är jag dock av Isabellah Andersson, som trots att hon födde en dotter så sent som i januari lyckades ta en silverpeng. Hennes tid på 1.14.22 är i en helt annan klass än den som undertecknad fick för några år sedan – 2.36.40. För att försvara min vaga insats vill jag dock peka på att jag var så gott som otränad och sprang runt i ett par tvåhundrakronorsskor från Coop. Endast den som själv sprungit kan inse vilken ohyggligt hög klass det är på de bästa – de är fullständigt överlägsna. Som att springa mot X2000.

Norge var överlägsna vinnare i årets Eurovision Song Contest. Det lär bli väldigt mycket fest imorgon, då ju även deras nationaldag skall firas. Dubbelt upp, alltså. Grattis kära grannar. Norge, Svinesund, 2007.

Norway 12 points

Protect and Serve i 12 timmar på en helgdag. Inget som är vanligt förekommande för min del. Men det är bestämt från högre ort att jag, då och då, skall tjänstgöra på obekväm arbetstid. Bara att gilla läget, och det gör jag faktiskt. Det är skönt att slippa vardagssysslorna och rikta in sig på att skydda och säkra. Det är dock inget liv för den utan bil och som är boende i Skatteparadiset. Västtrafik har helt enkelt ingenting att erbjuda den som börjar tidigt på en helgdag. Som tur var så var Aygon disponibel idag. Partille har som ambition att tvätta bort förortsstämpeln och istället bli sedda som en del av storstaden, allt enligt senaste PT – Partille Tidning. En bra början är att vässa kollektivtrafiken ytterligare, med fler tidiga avgångar även under helger, och att öppna fler restauranger – Allum har bara en “riktig” restaurang och den heter Max…

Ford Crown Victoria Police Interceptor – ett av alla tiders häftigaste Protect and Serve-fordon. Dock dessvärre inget för vår verksamhet. Firman strävar efter miljöklassade åk. Partille, Allum, 2009.

Ford CVPI

+ Flottiljens dag på F7 i Såtenäs imorgon – om vädret tillåter vill säga. Göteborgsvarvet – nu världens största halvmarathon. Eurovision Song Contest – detta var den bästa upplagan på mycket länge, många bra låtar.

– Börja tidigt på helger och åka kollektivt – i mitt fall en omöjlig kombination.

/Mr Onemountain

Advertisements

~ by onemountainsplace on May 16, 2009.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: