Våldsamt uttag.

På söndagseftermiddagen rånades leksaksaffären BR mitt i självaste Allum. Trots att det är ett välbesökt köpcenter med egen vaktstyrka, var två gärningsmän fräcka nog att ta sig in i butikens lagerdel, slå ner en anställd och tilltvinga sig pengar. Enligt uppgift så skall en pistol ha varit synlig under skeendet. Duon skall sedan ha lämnat lokalerna via en bakdörr. Skatteparadisets finfina shoppingcenter drar dessvärre inte bara till sig köpsugna medborgare, att leksaksbutiken nu drabbats känns dock som ett nytt grepp. Tidigare rapporteringar gällande Allum har handlat om välplanerade stöldräder, ficktjuvar och personrån. [GP]

Peter Forsberg, i mina ögon världens bästa hockeyspelare, blev idag uttagen till Sveriges OS-lag. Det blir således hans fjärde i ordningen och i mina ögon blir han om möjligt ännu större. Dalsland, Bjurdämman, 2009.

+ Släktträff som i vanlig ordning blev en trevlig tillställning. Peter “Foppa” Forsberg. Nummer 21 må ha sett sina bästa stunder, men fortfarande kan han – världens främsta hockeyspelare. Min förtjusande kusin är likt undertecknad mycket intresserad av foto. Det finns dock en stor skillnad – hon är professionell på det hon gör. Jag är imponerad. [Malin Enberg]

– Mörkt och regnigt, en vinter i sann Göteborgsanda. Ms S DÄ, laktosintolerant, åt under gårdagskvällen själv upp hela undervåningen i en Fazer presentask samt nästan två hela chokladkakor. Resultatet av det blev nedspydd säng och en gnutta ångest. Idag ertappades hon dock igen, med den sista chokladkakan. Ätandes den som om den vore en smörgås. I rest my case. The Bodyguard avnjöts gräsänklingskvällen till ära. Filmen med Kevin Costner och Whitney Houston var om möjligt ännu sämre än sitt rykte – 4/10 på mitt IMDb-konto.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on December 27, 2009.

2 Responses to “Våldsamt uttag.”

  1. Hahah! Det var kul! 😀 Har du ingen koll på ungarna när jag e borta???

    • Kul? Nja, inte direkt. Hur en så liten kropp kan rymma så mycket spyor är fascinerande. Hursom, all choklad som svärfar tog med sig hit är slut. Hon drabbades av ett sorts matraseri, likt hajar när de känner doften av blod. Trevlig resa.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: