38-åringen.

Då var det dags igen, undertecknad fyller idag år och firar detta tillsammans med Ms S DÄ och Ms S DY. I all enkelhet skall glasstårta avnjutas och de tre presenterna öppnas. Kat har intensiva Mary Kay-dagar i Göteborg, vilket på ren svenska betyder tidiga morgnar och sena kvällar. Hon har för att hedra mig planerat någon form av spektakel i residenset på lördagsafton, men hon har inte varit särskilt informativ gällande detaljerna. Blir säkert bra.

Stolt sträcker jag på mig, lite nöjd med att bli ännu ett år äldre. Lite tråkigt är det dock att åldern 40 inte är långt borta – men det tar vi då. Partille, Björndammen, 2009.

+ Firades på jobbet av en skönsjungande kör i huvudporten, med en blomsterkvast på the Office och en välsmakande bjudlunch på favoritstället A Hereford Beefstouw. 400 cyklister rapporterades förra året i Göteborg för allehanda trafikförseelser – en majoritet för rödljuskörningar. Eller heter det kanske rödljustrampning? Hursom, pengar är det effektivaste styrmedlet för att hantera oönskade beteenden, vilket många cyklisters bristande vilja att hålla sig till trafikreglerna är. Polisen har deklarerat att hårdsatsningen från stadens två cyklande konstaplar fortsätter under 2010. Det är nu klubbat – West Coast Whisky Friends kommer att hålla whiskyprovning i februari och vi provar då produkter från den gröna ön – Irland.

– Det är märkligt vilka rubriker det blir så fort folk ertappas med att åka fast för trafikbrott på cykel eller då de inte gjort rätt för sig på spårvagnen.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on January 14, 2010.

2 Responses to “38-åringen.”

  1. 40 betyder väl större hoolabaluns, mer folk och mycket mycket mer presenter och fester, folk och främst presenter är ju inte fel således kan det inte vara tokigt att fylla 40? Jag har faktiskt läst logik på universitetet så jag är övertygad om att jag dragit korrekt slutsats. 😉

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: