Påsklov.

Jodå, så är det faktiskt. Efter en bra start på morgonen – Ms S DÄ och Ms S DY gick upp utan protester, åt frukost utan några tendenser till syskonkärlek, hittade passande kläder utan problem och levererades till skolan tio minuter före start. Nöjd med det såg jag fram mot en några timmar lång fotostund i Göteborgs nordöstra delar. Jag hann dock inte längre än till Komettorget – där jag förevigade några spårvagnar, innan Kat ringde och sade att skolan var stängd på grund av lov. Bara att åka tillbaka till Skatteparadiset, hämta barnen vid skolan och rulla hemåt. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Imorse låg dimman tjock över Göteborg med omnejd. Perfekt fotoväder med andra ord, den alltid packade kameraväskan togs med i bara farten, men jag hann inte längre än till Bergsjön innan planerna fick skrinläggas för denna gång. Barnen hade visst lov. Göteborg, Komettorget, 2010.

+ Karl Fazer är ju en favorit – nu har jag testat en av deras senaste produkter, Geisha Dreamy Caramel. Som föga förvånande även den var fantastisk. Har sorterat upp gamla bilder från 90-talet som bara legat huller om buller i en bananlåda utan lock. Nu ligger de prydligt kategoriserade i namngivna kuvert, för att omvandlas till digitalt format i mån av tid, inte minst en trevlig bild på min kära farmor tillsammans med mor och far. Kat köpte idag äntligen en ordentlig laserskrivare till sin firma, som dessutom klarar att skriva ut i färg. En stor, snabb och duglig apparatur av allt att döma. Two and a Half Men – först nyligen har jag upptäckt denna fantastiskt roliga TV-serie. Charlie Sheen regerar.

– Några av de bilder jag hittade i bananlådan var illa medfarna, turligt nog inget av dem på M.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on April 6, 2010.

4 Responses to “Påsklov.”

  1. *skratt* Det var ju verkligen hysteriskt kul att du kör ungarna till skolan på påskolvet! Och att de inte protesterade själva?

  2. Öhh! Vill inte låta sarkastisk, men det kan inte bara varit över Göteborg med omnejd som dimman låg tjock. Var det inte väldigt folktomt utanför skolan?? 🙂 🙂

  3. Don´t drink and drive dude!

  4. Eh hmm, jo det var nog inte alla hästar som var hemma den dagen. Hissen gick inte heller hela vägen upp och konstigt nog var det tänt fast ingen var hemma. Tappad bakom en vagn heter det visst också 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: