Kalkonernas afton.

Igår avnjöts två filmer på TV3. Eller ja, njutning kanske är fel uttryckt, då det var två riktiga kalkoner. Death Sentence, 2/10, som jag aldrig tidigare sett, började riktigt lovande där den perfekta familjen slogs sönder av att ett av barnen mördades av ett brutalt gäng. Kevin Bacon, den förtvivlade fadern, gav sig sedan ut på en hämnarturné som halvvägs in i filmen fullständigt ballade ur och som sänkte ett riktigt lovande betyg till ett fullständigt bottennapp. Batman & Robin – jag och hobbytyckare på IMDb världen över är helt överens. George Clooney kan göra mycket, men inte Batman. Robin blir fel hur han än gestaltas, Poison Ivy, porträtterad av ljuvliga Uma Thurman, är en riktig läckerbit men vad hjälper det när hela produktionen andas ironi, ja det känns som att regissör Schumacher hade som enda mål att såga hela idén med den fräckaste brottsbekämparen någonsin. Inte ens den store Schwarzenegger, Mr Freeze, som alltid har glimten i ögat, kunde göra något åt detta, ett av filmhistoriens absolut sämsta hantverk. 1/10.

En snudd på filmisk upplevelse – Döm om vår förvåning, när självaste Lisebergskaninen uppenbarade sig som värsta Godzilla, efter utfört kvällsdopp för någon vecka sedan. Enligt GP så har det varit lite problem med lågt flygande luftballonger på sistone. Resenärerna i denna ballong fick kontroll över situationen strax innan korgen nådde vattnet. Göteborg, Delsjöbadet, 2010.

+ Ikväll hoppas jag på en annan Bacon-film som jag missade när den gick på bio – Sleepers. Lär enligt mången tyckare vara något alldeles extra.

-Batman & Robin – kanske den sämsta film som gjorts. Death Sentence – filmen hade verkligen en lovande inledning. Men vad räcker det, när andra halvan var en enda lång pinsamhet.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on August 14, 2010.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: