Måvedyk.

Idag blir det kalas i residenset, då Kat´s födelsedag i efterhand kommer att firas av allehanda hitresta släktingar – och kanske en och annan vän. Två sorters tårta, hemmagjord cheesecake och kanelbullar står på menyn. Till detta dricker vi kaffe, förpackat i Gevalias fabrik i Gävle, och de yngsta får smaka två varianter av Coca Cola Companys fruktsmakande läsk – välkänd som Fanta. Det har städats, putsats och skottats rent framför entrépartiet – med andra ord – välkomna!

Det är upplagt för ett måvedyk som man säger ute på västkustens öar – det vill säga att likt måsar och trutar kommer nog åtminstone de yngre att kasta sig över godsakerna. Göteborg, Fiskhamnen, 2010.

+ CSI: NY är ofta en ganska intetsägande story, förvisso med världens finaste kulisser – men också lika fyllig som en lättöl. Gårdagens avsnitt var dock ett lysande undantag. Riktigt bra. Tårtkalas för Kat – alltid trevligt.

– Ständiga förändringar – ett konkret beslut hade varit trevligt.

Advertisements

~ by onemountainsplace on November 20, 2010.

2 Responses to “Måvedyk.”

  1. Fanta´ dig, varför lura in de oskyldiga små bland diverse fruktsmakande läskeblask. Nåja, du hade i alla fall vett på att välja bland CCC:s utbud av dylik vätska.
    Du skola icke förvsitta något tillvfälle och låtom dessa unga medvborgare hållas med den eminenta sodan Coca-Cola. Ty´ de senare i lifvet skola taga plats i N:s CokeArmy, mmmmoaahhahaha moooaaaahahah…

    • Fanta´mig ja, den var bra. Likt dig håller jag det amerikanska orginialet mycket högt, endast samma fabrikat med körsbärssmak är godare. Vad gäller de yngre så har de inte riktigt vett att gilla Cola-smaken lika mycket som apelsin och blod-dito. Är dock övertygad om att även de kommer att finna den “rätta läran”. Du verkar må mycket bättre kompis, det gläder mig. Vi får ta en fika inom en snar framtid, är ju i Regnets huvudstad från och till.

      Cya,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: