Rödskinn.

En underbar dag har gått. Var längesedan man kunde åka med nedvevade rutor, skippa jackan till förmån för T-shirt och känna solen bita i den pigmentbefriade skalpen. Det är lätt att vilja hoppa över keps och krämer när vårsolen tittar fram, men en svidande känsla gör sig ganska snart påmind – min kaross är inte skapt för ett liv i direkt solljus. Man kan ju inte få allt.

Våren är här, ja nästan sommaren om man avser dagens underbara väder. Alla har vi längtat, människor, djur och växter – underbart. Denna unga havstrut basunerade ut sin vårglädje redan för någon vecka sedan när jag en kväll var nere och kollade in trutgillet. Göteborg, Fiskhamnen, 2011.


+ Tack och adjö, Kung Bore.

– Min slipmaskin, en Black & Decker, har nu slutligen kastat in handduken. Den är gjord för simpelt hemmabruk, där man då och då slipar en spackelsträng eller två. Den senaste tidens långa och hårda arbetspass har uppenbarligen knäckt den. Blir till att inhandla ersättningsmaskin inom kort. Vinterhjulen har rostat fast ordentligt på Aygon – imorgon blir det till att söka proffshjälp hos Euromaster.

Advertisements

~ by onemountainsplace on April 18, 2011.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: