En mörk dag.

En dag där allt kommit i skymundan av terrordåden i Norge. Andra rubriker som att Saab Automobile idag var ytterst nära konkurs, att AB Volvo visade fantastiska siffror, att snart avgående Leif Johansson slutar med flaggan i topp och att man gör bäst i att äta upp på tallriken innan man beställer in desserten på restaurang Bamboo syns inte en sådan här dag. Ikväll går mina tankar till vårt västra grannland, ty deras sak är även vår.

Idag begärdes Saab Automobile i konkurs av en underleverantör som tröttnat på att ligga ute med pengar. Företagen kom överens och hotet avblåstes. För denna gång skall sägas, mer och mer är jag inställd på att detta kommer att gå söderut. City of London, Piccadilly, 2004.

+ AB Volvo förväntades presentera fina siffror, men man lyckades överträffa de mest positiva prognoser. Att det rullar bättre än på länge för min gamla kund känns mycket roligt.

– Terrordåd i Oslo och , i skrivande stund minst 7 personer döda – vilket av bilderna från platsen att döma måste vara en mycket låg siffra. Saab Automobile klarade sig idag från en konkursansökan med blotta förskräckelsen. Endast små värkar denna dag – han gör sig ingen brådska, Lillen.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 22, 2011.

2 Responses to “En mörk dag.”

  1. En i all mening mörk dag. Det har inte varit lätt att fokusera på jobb idag. En kollega i “The Main Gate”, tog på eget initiativ resolut en norsk fana under armen och hissade denna på en av kundens flaggstänger. En hedervärd handling som berörde.

  2. En mycket fin gest av väktaren.
    Hoppas hon/han åtnjutit positiv feedback från högre ort?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: