Modets nycker.

Modet är som modet är – det är inget att göra utan bara att gilla läget och ibland häpna över det man ser. Gummistöveln, som är mycket praktisk vid biltvätt och tuffa tag i trädgården, blev mycket otippat ett skodon som passade på den finaste av nattklubbar, på den mest trendkänsliga av kvinnor. Det är trots allt lite sött ändå, till skillnad från det hetaste just nu – myspysoverallen, mer känd som OnePiece. Vuxna män och kvinnor går runt i pösiga bebisplagg och känner sig läckra. Jag som generellt är vän av mode, design, färg och form kan i det här fallet bara skaka på huvudet, rycka på axlarna och le uppgivet mot modets senaste nyck. [OnePiece]

Hösten är här och butiken Jack & Jones/Vero Moda visar upp det senaste. Väst i fuskpäls är hett, och de kvinnliga dockorna med varulvsmasker hjälper säkert upp intresset. Partille, Allum, 2011.

+ Jeans med häng. Har aldrig nappat på modet att köpa felsydda byxor, men de fyller en god funktion; Ligister med brallorna hängandes är lättare att springa ikapp då de tvingas ta kortare steg. Form före funktion heter det visst.

– OnePiece. Vuxna människor går runt i detta underliga plagg på allmän plats, misstänkt lika Teletubbies i sin gestalt. Bloggdöden har inte drabbat Onemountainsplace – brist på tid är en dålig ursäkt, men dessvärre också sanning. Heltidsarbete, bebis, Wordfeud och datorbrist är alla faktorer som ligger bakom den dåliga uppdateringsfrekvensen. Bättring utlovas.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on September 28, 2011.

One Response to “Modets nycker.”

  1. Tror du skulle passa riktigt bra den U.S.A.-inspirerade modellen.
    Och visst är det ett rejält Gällivarehäng på dressarna också. Fy!

    Min käre vän, du behöver inte vara orolig över den “dåliga” uppdateringsfrekvensen av din blogg. Finns betydligt värre exempel. I vår närmsta bekantskapskrets t.o.m. Jag säger inga namn. Men det börjar på J och slutar på Walker. Sedan säger jag inget mer. Bara att gnugga geniknölarna och fundera…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: