Kvinnor kan.

Så är det absolut. Även inom bildesign är det täcka könet förekommande – inte minst Volvo Cars storsäljare XC90 ritades till stora delar av tjejer. Enligt uppgift lär det vara självaste Posh Spice, kanske mer känd som Victoria Beckham, som ligger bakom delar av designen till det senaste och mycket läckra åket från Land Rover – Range Rover Evoque. Top Gear, i form av James May, tog sig an bilen och körde den från mycket ogästvänliga Death Valley till ljusets huvudstad – Las Vegas. Han, liksom undertecknad, kapitulerade fullständigt inför bilens läckra yttre och den visade sig dessutom vara synnerligen komptetent på alla tänkbara underlag – trots att den i ärlighetens namn ser ut att trivas bäst på asfalt. Prislappen är förstås tilltagen och inget för en vanlig löntagare, instegsmodellen kostar 350 000 skattade kronor. [Land Rover, Range Rover Evoque]

Ett underskönt åk. En Range Rover Evoque – det finaste jag sett på år och dagar. Lite tråkigt att fotograf och kamera hade svårt att bemästra kontrasterna mellan den mörka bilen mot den ljusa, nåja göteborgsgrå, himlen. Göteborg, Första Långgatan, 2011.

+ Range Rover Evoque fick mig verkligen att stanna till för en stund. Allt för Sverige i SVT1 har kommit att bli ett uppskattat inslag på söndagar. Ett gäng amerikaner utforskar sina svenska rötter i något som samtidigt är en utslagstävling. Att mycket färgstarke inredaren Guy Clark kommer att synas i andra svenska TV-program i framtiden är inte på något sätt osannolikt.

– Desperationen hos ensamma eller bara sugna ter sig ibland väl svår. Detta då Wordfeud verkar vara det senaste inom blind-dating.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on December 13, 2011.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: