Smärtfritt.

Stora delar av julklappsinköpen avklarades under gårdagen. Vi var på ett mycket välkänt ställe, Gekås i Ullared, för att vara precis. Platsen som tenderar att tömma även en välfylld börs, då man i sin iver att handla billigt – köper så mycket, att det blir dyrare än man tänkt sig. Detta löste vi dock genom att ha en noga genomtänkt budget innan vi äntrade detta lågprisshoppingens Mekka. Med hjälp av iPhone 4 och shoppinglista höll vi den nära nog på kronan när. Jag har inte varit någon frekvent gäst de senaste åren, men kände denna gång stor tillfredsställelse över att det var måttligt med folk, att restaurangen på plan 3 var av det trevligare slaget och att kundvagnsgaraget på plan 2 var en genial idé. Ett Gekås uppbyggt i LEGO var ett mycket roande inslag för undertecknad som i grund och botten är en nörd med fäbless för miniatyrer av stora ting.

Så här brukar det vara när jag är på Gekås. Långa köer för att hitta parkering, långa köer för att hämta kundvagn, långa köer för att komma in, långa köer för att prova kläder, långa köer för att få köpa fika och långa köer för att få betala. Igår var dock trevligt nog ett undantag från den regeln. Ullared, Gekås, 2011.

+ Julklappar till släktens små är avklarade, och det till en mycket rimlig penning. De bästa av vänner tillbringade kvällen hos oss i Residenset. Paj, chokladkaka, Så mycket bättre och Downton Abbey i delikat sällskap alltså.

– Vädret är väl tråkigt om man frågar mig.

/Chris

Advertisements

~ by onemountainsplace on December 17, 2011.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: