Bara Boris.

Det avnjöts bio i goda vänners sällskap häromdagen. Det blev en av de filmer jag sett fram mot mest under året – MiB III. En riktigt ond, häftig och färgstark skurk, Boris the Animal (som inte vill kännas vid det namnet utan föredrar att kallas “Just Boris/Bara Boris”) lyckas rymma från ett fängelse på månen, reser tillbaka till 1969 och ser till att mörda Agent K, som är den som sett till att han åkte fast. Agent J reser till samma årtal, för att försöka stoppa Boris från att mörda K och förgöra Jorden. Den unge K är fullkomligt lysande spelad av Josh Brolin, men inte heller Smith eller Lee Jones (som dock grånat ordentligt på gamla dar) gör bort sig. Väl värd att se, med fin knorr på slutet – även om jag mer än gärna sluppit 3D-tekniken. Bra mycket bättre än tvåan – dock inte lika bra som ettan. 7/10.

För att kunna färdas tillbaka i tiden tvingas Agent J att kasta sig ut från världens vackraste hus, Chrysler Building, en hisnande upplevelse och ett av få tillfällen i rullen där 3D-tekniken faktiskt berikade filmen. NYC, 2007.

+ Men in Black III. Helskön rulle som lockade till många skratt.

– 3D på bio. Är inte alls vän av tekniken som ger grynigare bild, som tröttar ut ögonen och som bara är spektakulärt i några minuter.

Advertisements

~ by onemountainsplace on June 1, 2012.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: