Hunsade kunder.

Det skall nämnas att jag, sedan det irländska företaget började flyga mellan Säve och Stansted, både länge och väl var en sann supporter till dem och deras affärsidé. Att kunna flyga till London och andra europeiska städer, om än i flygplan med obehagligt gul interiör, obefintlig service och med obegripliga budskap på irländsk engelska som sprakade ut i kabinen, för några ynka hundralappar. I början handlade missnöjet med företaget mest om resenärer som inte fått följa med då de inte checkat in i tid – vilket var rimligt tycker jag. Inför en flygning skall man vara på flygplatsen i god tid, det är min bestämda uppfattning. Men vad som sedan hänt – med flygningar som ställts in och resenärer som lämnats till sitt öde – och som senast då en spansk kvinna fick lämna flygplanet då hon tagit med sig för mycket handbagage, är en helt annan sak. Ryanair verkar vara ute efter att jävlas med sina resenärer, att rasera företagets trovärdighet och visa för alla och envar vad motsatsen till god PR är. Något annat kan det ju inte vara. [GP, Kastades av planet – för en bok] [Youtube, Ryanair order Spanish police to remove woman from a flight]

Jag har rest med Ryanair många gånger och har alltid varit nöjd med att ha kommit undan billigt och kunnat lägga de pengarna på annat – såsom snabbtåg in till Big Smoke´s mer centrala delar. Numera känns de direkt ointressanta att resa med. London Stansted Airport, 2004.

+ Ryanair borde fokusera på att göra det som de alltid har gjort – flyga folk mellan europeiska städer i spartanskt inredda flygmaskiner till billigast tänkbara slant.

– Den småaktighet som Ryanair håller på med är direkt pinsam och på sikt förödande för dem. För vem vill resa med ett sådant företag? Ja, inte jag i alla fall. Inte längre.

Advertisements

~ by onemountainsplace on November 2, 2012.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: