Episode VII.

Att Disney nyligen köpte LucasFilm för ca 27 miljarder kronor var för mig en riktigt god nyhet. Medan George Lucas sedan flera år har varit totalt handlingsförlamad och bara ägnat sig åt tomma löften om en TV-serie och roat sig med att digitalt förbättra de befintliga filmerna om och om igen, så sparar den nya ägaren inte på krutet. Man har för avsikt att släppa en ny film 2015, och därefter släppa nya vartannat till vart tredje år. Som om detta inte vore tillräckligt gott, så säger det senaste skvallret att såväl Harrison Ford, Mark Hamill och Carrie Fisher är intresserade av att framföra sina respektive karaktärer Solo, Skywalker och Organa i kommande Episode VII. Det här kan bli exakt hur bra som helst. [Thompson on Hollywood, Vaughn Rumored for New ‘Star Wars’ Installment; Ford Interested in Revisiting Han Solo]

Boba Fett drog som bekant det kortaste strået då han och Han Solo gjorde upp ute i den ogästvänliga öknen på planeten Tatooine. Han slukades av monstret Sarlacc och gick en mycket plågsam död till mötes. Eller? Göteborg, Svenska Mässan, 2011. 

+ Disney har förstått att det finns ett enormt intresse, och med det oerhörda pengar att tjäna, på att fortsätta göra riktiga Star Wars-filmer.

– George Lucas skapade hela det lysande konceptet – det kan ingen ta ifrån honom. Men jag förstår sannerligen inte vad han sysslat med de senaste åren.

Advertisements

~ by onemountainsplace on November 7, 2012.

2 Responses to “Episode VII.”

  1. Får man äran att gratulera? Även om det är något tidigt…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: