Späckad dag.

Idag var det minst sagt späckat schema, som min kära fru brukar utrycka det. Det skulle börjat vid 10 med områdets städdag, men vi valde att skarva in ett besök på Östhjälpen strax innan det för att kolla efter fynd. Och det blev några faktiskt. Till Lillen blev det tre Mercedes-lastbilar i bruksskick, en F1-trailer och en relativt stor AH-64 Apache (lustigt målad som en räddningshelikopter – undrar vart de räddade skall ta vägen? Mördarmaskinen rymmer ju bara två man och en herrans massa vapen..). Två fräscha DVD-skivor (Pingu och Bosse Bogserbåt) på det gav prislappen 100 kronor. Jag gillar stället och Lillen blev mer än nöjd. [Östhjälpen]

Gamla bilder kan vara kul att springa på. Här ett lite udda ölunderlägg som spontant kändes lite vågat. På baksidan fanns dock en instruktion som gjorde det än roligare – se bilden nedan. City of London, 2008.

Kul ölunderlägg (1)

Städdagen blev kort för min del – ingen traditionsenlig rostbiff med potatissallad, inga bakverk med kaffe. Hann göra rent vår och två andras fasader från alger innan det var dags att dra till stallet – där Ms S DY måste ha med sig en förälder efter tidigare rackartyg. Då Kat är allergisk mot hästar och tämligen höggravid är ansvarsfördelningen lätt. Den tidiga aftonen förlades till de bästa av vänner i Potato City/Alingsås – där det bjöds på Tacos. Kvällen avslutades med lite gaming och en mycket välsmakande Glennfidich. Väl hemma fortsatte sökandet efter försvunna bilder och jag fann då mycket annat som fallit i glömska – såsom dessa roliga bilder på Fentimans roliga underlägg. [Fentimans]

Med polarens böjda pekfinger bakom öppningen kom skrattet spontant och hjärtligt. Uppenbart är det, att man på bryggeriet Fentimans, besitter en god portion humor. City of London, 2008.

Kul ölunderlägg (2)

+ Ölunderlägg är klass. När de är annorlunda är det förstås ännu bättre. Östhjälpen – har oftast något. För alla och för en rimlig penning. Det är dessutom ett förnämligt ställe att göra sig av med saker på – bara att lämna in. Gamla möbler, skivor, leksaker och trista böcker.

– Det finns en tråkig anledning till att alla gamla bilder jag finner i arkiven kommer fram. Jag letar förgäves efter hundratals bilder tagna i Spanien 2010. Verkar vara spårlöst borta – allihop.

Advertisements

~ by onemountainsplace on April 27, 2013.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: