Där trivs man.

Den härliga julidagen förlades till Varberg, denna halländska pärla som jag besökt tämligen ofta de senaste åren. Nu var det dock längesedan sist. Fullt av folk, happenings och – bilar. I Varberg är det vanligt med fina gamla åk, inte bara amerikanska – även om de verkar vara i majoritet. Barnen fick prova på att busa i den nybyggda äventyrsparken inne i Societetsparken, det badades invid Kallbadhuset, inmundigades glass och det hela avslutades med en snabbvisit i fästningen. Dagen var, som Gessle skulle sagt, kanon.

Tärningar var temat på detta så kallade amatörbygge. I bilregistret är det en “Santana 1”, karossen är dock en Ford 32 Roadster och en Lisa för ögat. Ikväll bjuder jag bara på detaljbild och kromet avslöjar att fotografen bar varje fashionistas mardröm – foppatofflor. Varberg, 2013.

20130718-003757.jpg

+ Varberg är en riktigt härlig plats, särskilt på sommaren.

Mången svensk trafikants fäbless för att såsa i vänsterfil.

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 17, 2013.

One Response to “Där trivs man.”

  1. Varberg tillbringade även vi en heldag i i förrgår. En helt underbar stad, på sommaren i alla fall. Tidig em tillbringades i centrum med lite shopping och en god plankstek med fläskfilé (en av de ytterst få bra tingen som överlevde 80-talet). Em/kväll promenerades strandpromenaden fram och åter i lugnt och behagligt tempo. En portion mjukglass på belgisk våffla krönte det hela strax innan hemfärd.
    Har ni varit på Tre Toppar i Träslövsläge nån´gång? Helt underbar glass i alla dess tänkbara smaker och konstellationer.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: