von Anka åter på topp.

Det är inte inbillning, de rika här i världen blir bara rikare, och det gäller även de fiktiva knösarna. Forbes släppte för några veckor sedan årets sammanställning och den har justerats något sedan 2012. Uncle Scrooge, eller Joakim von Anka som vi säger här i Sverige, är tillbaka på första plats som den absolut tätaste individen. God för ofattbara 65,4 miljarder USD, något som placerar förra årets etta, Smaug, på en andraplats. Lara Croft har hittat tillbaka in på listan, efter några års frånvaro, och den stenrika arvtagerskan/arkeologen hamnar på en fin 12e plats. Bruce Wayne (Batman) har bättrat på sin ekonomi ytterligare och återfinns nu på sjätte plats med 9,2 miljarder USD på sina konton. Christian Grey (plats 8) är en av flera nykomlingar på listan – känd för att i Fifty Shades of Grey vara en duglig finansman. Och sexuellt utsvävande – till mången kvinnas stora förnöjelse. Vill man studera den fulla listan, och ta del av Forbes motiveringar, gör man det med fördel här: [The 2013 Forbes Fictional 15]

En bil för de riktigt rika. Att Lamborghini dessutom är en bil som passar rörelsehindrade såg vi, utöver på denna bild, bland annat i The Dark Knight Rises – då en linkande Bruce Wayne med käpp körde runt i en Lamborghini Aventador. Här dock en Gallardo i härligt tyken orange färgsättning. Hisings Backa, Bäckebol, 2013. 

Gallardo Orange

+ Forbes Fictional 15. Uppskattad sammanställning varje år, helkul läsning.

– Danskar skall vara ett gemytligt folk. Men majoriteten av de danskar som i helgen befann sig på mitt jobb uppvisade dock en helt annan sida.

Advertisements

~ by onemountainsplace on August 26, 2013.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: