Skåpmat för mig.

Medan mången svensk bänkade sig för att spana in tredje säsongens första avsnitt av Homeland på SVT1 så började jag beta av säsong 2. Lekte först med tanken att se trean när den ändå är så rykande färsk (Sveriges Television sänder endast några dagar efter USA) men insåg att det nog skulle förstöra min behållning av den andra säsongen. Som likt ettan imponerar stort – inget jag behöver förklara då åtminstone 400 000 svenskar lär ha följt Nicholas Brodys, Saul Berensons & Carrie Mathisons olika agendor. Det fina är att jag snart kommer att vara i fas, SVT Play kör första avsnittet av den tredje säsongen till och med 14e oktober. Mycket trevligt. [Showtime, Homeland]

Abu Nazir, terroristledare i Homeland, höll på att stryka med i Beirut då CIA låg i bakhåll för honom. Brody hann skicka ett varnande SMS och han klarade sig – till skillnad från sina närmaste män. En passande bild från grannföreningens sandlåda får illustrera en död terrorist i ökensand. Partille, Sättingsvägen, 2013.

Dead terrorist

+ Homeland. Har börjat beta av säsong 2 och är m y c k e t imponerad efter två avsnitt. Det märks med all önskvärd tydlighet att Howard Gordon, en av fäderna till 24, ligger bakom denna oerhört drivna produktion.

– Homeland säsong 2 är “gammal” nu och borde gå att se på exempelvis Netflix vid det här laget. Icke.

Advertisements

~ by onemountainsplace on October 2, 2013.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: