Mätt och belåten.

Mer än mätt tog jag mig hem efter firmans årliga julbord, som denna gång serverades och avnjöts på Palace mitt i centrala Glennborg. Julbordet är, helt utan konkurrens, årets mest smarriga upplevelse. De stora besvikelserna uteblev, även om Ris a la Maltan inte levde upp till det fantastiska rykte som den första sittningen gett den och de alltför små köttbullarna som smakade väl mycket storkök. Bäst var som väntat Västerbottenpajen, som stod precis så lurigt placerad som kollegorna flaggat för. Guld att bli tipsad om det, ty det godaste i mannaminne hade annars kunnat missas. Övriga favoriter som vörtbröd, cheddar, allehanda rökta fiskarter, brysselkål, korvar och ägghalvor slank ner snabbt och lätt. En mycket trevlig kväll, med många kära kollegor – i lite för trånga lokaler. [Palace]

Här träffade jag under gårdagen mängder med toppenkollegor från jurisdiktionens alla hörn. Dessutom skyfflades det in mängder med mat – något som på ett mycket plågsamt sätt kändes av under den tidiga cykelturen till jobbet. Göteborg, Södra Hamngatan, 2010.

Meat Market

+ Årets julbord på vad som i folkmun ofta kallas “Köttmarknaden“, och som lär erbjuda någon sorts ligga-garanti, var mycket trevligt och välsmakande. Lite trångt dock. Fint besök på Da Office idag – tack för titten, 2897!

– Stormen Sven är här med full kraft. Lamporna blinkar och en reslig fura invid vår föreningslokal knäcktes likt en tändsticka – strax efter att jag gått förbi med dagens sopor. Dessutom har han fått med sig Kung Bore – vilket äventyrar morgonens cyklande. Får se hur det blir med den biten – på Scotten sitter som bekant tämligen omönstrade landsvägsdäck.

Advertisements

~ by onemountainsplace on December 5, 2013.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: