Pest eller Kolera.

Hemresan idag torde ha varit en av de värsta jag varit med om i modern tid. Motivationen sattes hårt på prov då det var rejäl motvind, ynka 2 grader varmt (?) och ett konstant regnande. Skor och strumpor genomvåta efter någon kilometer och så var det det där med glasögon. Regndroppar på glasen, tillsammans med mörker och mötande ljus från strålkastare gör att man ser lika bra som utan – det vill säga knappt alls. När man sedan dessutom fått upp lite fart, flås och värme och tvingas stanna för exempelvis rött ljus så kommer ofelbart imman på insidan krypandes. Tänk om man bara kunde få slippa regnandet för en dag eller två. Kanske vore en variant på dessa något för mig? [Partykungen, Glasögon med Torkare]

När jag var i städernas stad var det chockartad värme varje dag – förutom en, då det regnade så in i… Denna färggranna bild får illustrera dagens mycket blöta och grå upplevelse på sadeln. Samt att jag och Kat har som lite mysig rutin att kolla in gamla klassiska Sex and the City-avsnitt på TV3. Många av dem håller riktigt hög klass, och tål att ses om och om igen. NYC, 2007.

+ Hade det på känn och nu är det bekräftat – kusinen gifter sig med sin fina tjej till sommaren.

– Ett konstant j-vla regnande känns det som. Det måste vara fler än undertecknad som nästan glömt hur det känns när solen skiner och gör att man kan se världen i fyrfärg. Det är grått, det är trist, det är vått och det måste få ett slut. Till helgen redan som det ser ut – då kommer Kung Bore och en rejäl dos minusgrader. Pest eller Kolera.

Advertisements

~ by onemountainsplace on January 9, 2014.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: