Varvet.

64 288 anmälda och av dessa startade 48 202. Årets upplaga av Göteborgsvarvet blev på många sätt en framgång – något som grumlas av att en ung man avled strax efter målgång. Jag och familjen var på plats för att heja fram Ms S DY, som i sin tur var där för att heja fram de tävlande i egenskap av cheerleader. I väntan på att hon skulle bli klar njöt vi av den härliga vårsolen i Slottsskogens gröna slänter. En mycket behaglig eftermiddag. [GP, Rekordmånga gick i mål i årets varv]

Många tusentals män och kvinnor kämpade mot nötande asfalt, uppförslut och – inte minst, värme. Av tradition så brukar varvet ge trivsamt väder. På gott och ont. Göteborg, Linnéplatsen, 2014.

GBGvarvet 2014

+ Av fyllon och barn får man höra sanningen. Något som min nu rätt vältränade fru fick erfara då en man, uppenbart något överförfriskad, helt frankt gått fram till henne och undrat hur man kan ha så välsvarvad bakdel som nybliven mamma. Kan tänka mig att Kat´s dag var gjord redan där 🙂 Göteborgsvarvet är en kul folkfest som växer för varje år.

– Mycket ledsamt att en tävlande fick sätta livet till.

Advertisements

~ by onemountainsplace on May 17, 2014.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: