Kommande lyckopiller.

Glada nyheter för alla som älskar genuint rolig film. Uppföljaren till fantastiska Dumb and Dumber (Dum & Dummare) är verklighet i november och man har nu släppt en första trailer. Jag säger bara jösses; detta verkar mycket lovande. 20 år har gått sedan den förra filmen släpptes, en rulle som utan tvekan berikat mitt liv. Jag kan ösa hur mycket beröm över den som helst – alla tiders roligaste produktion, men väljer nu att blicka framåt. Man har nu förstått att det endast funkar med Carrey och Daniels som ärkenötterna Lloyd och Harry (ett tidigare taffligt försök att göra film om karaktärerna, med andra skådisar tänker jag inte ens gå in på). En snabb blick på IMDb gör att man snabbt känner glädje – utöver huvudkaraktärerna så kommer bland annat Sea Bass (Cam Neely) åter att medverka – den homosexuella busen som gör livet lite svårt för de två. Storyn handlar om att de måste bege sig ut på en ny resa, för att finna Harrys barn – i hopp om att få en ny njure. Trailern är helt briljant och håller precis samma bisarra ton som originalet. Det här blir hur kul som helst! [Dumb and Dumbler To]

Lloyd Christmas körde riktigt lång limousine i Dumb and Dumber – ett jobb han blev av med då han helt tappade konceptet efter att ha kört sina drömmars kvinna, Mary Swanson, till flygplatsen. Om scenen spelats in idag hade nedan tjusiga Chrysler 300C Limousine mycket väl kunnat vara valet av fordon. Partille, Parallellvägen, 2014.

Chrysler Superstretch

+ Är helt säker på att Dumb and Dumber har bättre effekt på ledsna människor än något etablerat lyckopiller. Den första filmen var så vansinnigt rolig, och sjuk, att blotta tanken på den får mig att dra på smilbanden. Och att bara ha fått en försmak på Dum & Dummare 2 gjorde mig upprymd. Välkomna åter, högt älskade puckon!

– Det skulle vara den underliga version av den första filmen man släppte efter några år – fylld med tidigare bortklippta scener, på bekostnad av andra som fick stryka på foten.

Advertisements

~ by onemountainsplace on June 11, 2014.

One Response to “Kommande lyckopiller.”

  1. Ja det må jag då säga att den trailern bådar gott inför vad som komma skall 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: