En treårings önskemål.

Eskil A.F. snart tre år gammal. På söndag firar vi hans stora dag och frågor har uppstått om vad han önskar sig. Det han ofta pratar om är att han vill ha tankvagn(ar) och timmervagn(ar) till BRIO-järnvägen så att han kan köra ännu längre godståg på spåren av trä. Han blev väldigt förtjust i en bilmatta hemma hos farmor och farfar, de har därför för avsikt att skaffa en sådan. Frekvent pratar han också om att han vill ha en lastbil med trailer att leka med. LEGO har på sistone bedömts som något för tidigt, då han har fått en fäbless för att kasta ut saker från balkongen – men enligt förskolan är han en riktig talang på att bygga med danska plastbitar så varför inte. Kläder alltid välkommet. Eller bara kom – och fira grabbens tre år med god tårta, kakor och bullar.

BRIO-tågen är fortsatt det som Lillen leker mest med. Men något saknas i den lille rallarens tågkollektion – han pratar dagligen om att han vill ha en tankvagn – så det har jag väl tänkt att köpa till honom. Partille, Residenset, 2013.

Esko Trains

+ Snart tre år sedan Lillen gjorde livet så mycket bättre.

Åter på jobbet efter en lång, varm och härlig semester. Har väl börjat anpassa mig, men det var sannerligen inte roligt första dagen.

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 30, 2014.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: