Omgivna av äppelträd.

Lördagen förlades till Nya varvet, där M&A gifte sig under en rätt lynnig himmel. Akten skedde ett stenkast från Malins skafferi (där festligheterna sedan bedrevs fram till på småtimmarna) där de sade “Ja” till varandra omgivna av äppelträd. Vackert par i vackra miljöer. Storslagen buffé med bland annat oxfilé, lax och smarriga pajer, mycket trevligt bordssällskap och kul inslag gjorde att det inte gick att klaga på något. En glädjens kväll – med hela släkten på plats, som i spännvidd är utspridda mellan Jämtland och Singapore. En härlig eftermiddag/kväll – stort tack till brudparet för att vi fick dela Er fina dag. Grattis!

Här har de vackra människorna sagt ja tack, till varandra. Kusudama – japansk pappersblomma. Brudgummen, min kusin, bar denna stiliga blomma på rockslaget – men faktum är att såväl brudbukett som dekorationer till stor del bestod av samma artificiella växtlighet. Lika originellt som vackert. En MB i kärlekens färg fick göra jobbet. Göteborg, Nya Varvet, 2014.

+ M&A´s bröllop blev en fantastiskt trivsam tillställning i, och omkring, Malins skafferi vid Nya varvet. Farbrors tal – han har en rad fina kvaliteter – Uncle, men för sitt tal om om vad ett friskt hjärta betyder, kontra ett sjukt, kommer han att bli ihågkommen. Inte ett öga torrt, rakt in i hjärtat.

– En defekt hörntand, känns som att det bara är en skärva kvar, såg effektivt till att jag inte åt fullt så mycket som jag kanske egentligen ville. Får väl se hur det går med den i veckan som kommer.

Advertisements

~ by onemountainsplace on August 24, 2014.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: