Helg igen.

Så var det helg igen, efter en rekordkort arbetsvecka. Detta för att vi från och med förra fredagen fram till i onsdags brottades med en maginfluensa som slog ut 5 av 6 familjemedlemmar. Fruktansvärt. Torsdag och fredag var till stora delar fyllda av möten så någon egentlig reducering av skrivbordsärenden blev det inte vecka 37. Efter jobbet igår blev det så kallad AW, Afterwork, på Posthotellet och O’Learys. Ett härligt gäng från förr som samlades för goda öl, vin, mat och nostalgi.

Budskapet var väl ungefär samma för fyra år sedan – sossarna ville sänka arbetslösheten bland unga och ge någon med ett exotiskt klingande namn ett kneg. FPs frontman tillika utbildningsminister Björklund uppvisade en tandglugg som spontant förde tankarna till någon tandvårdsreform. Vilket det egentligen bara är V som någonsin berört vad jag kan minnas. Göteborg, Eriksberg, 2010.

 

Fyra år sedan sist – imorgon är det dags igen. Det är val. Kanske mer spännande än någonsin – det känns som att vi står vid ett vägskäl och att vad som helst kan hända. Jag är förvisso inte alls intresserad av någon förändring, har aldrig haft det bättre. Men nog om det – tyck vad du vill, inte mitt jobb att påverka dig åt något håll. Men gå för tusan och rösta – det är det minsta man kan kräva.

En tillplattad före detta norsk postbil, av allt att döma en Renault Kangoo, sitter monterad på väggen i receptionshallen. Inredningen är generellt lite för mycket i den gode Stordalens paradbygge, så mycket att det blir läckert. Göteborg, Drottningtorget, 2014.

RN Kangoo flat edition

+ AW med gamla fina medarbetare från åren då vi alla tillhörde samma firma och skyddade samma kund. Numera är vi rejält spridda, desto viktigare att då hålla kontakten.

– Magsjuka i en stor familj som min skojar man inte bort. De två minsta har ju ingen vett att sikta – soffan fick sig en rejäl skur exempelvis och när den minste blev sjuk var det bara att klä hans madrass i plastsäck och bädda på badrumsgolvet – en mycket speciell natt.

Advertisements

~ by onemountainsplace on September 13, 2014.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: