Bond som fotsoldat.

Mängder av rykten omger den kommande Star Wars-filmen, The Force Awakens, men det mest intressanta just nu är att Daniel Craig, självaste 007, kommer att gestalta en Stormtrooper i det som komma skall. Detta har uppdagats efter att Simon Pegg sluntit med sin tunga och råkat nämna detta i en intervju. I samband med inspelningen av Spectre, lär Craig ha varit förbi Pinewood Studios i London (där stora delar av Star Wars 7 spelats in) och nog hade det varit kul att se storstjärnan som en av the First Orders vita soldater. Jag är helt inne på att Craig kan vara det bästa som hänt begreppet film, så det skulle räcka fint med att höra en ynka oneliner eller bara få se hans anlete någon sekund. Att han kan träffa det han siktar på – ja det vet vi ju efter tre stenhårda Bond-filmer. Det ser tufft ut för rebellerna. [Aftonbladet, Agent 007 blir stormtrooper i nya Star Wars]

James Bond som Stormtrooper. Jodå, envisa och pålitliga rykten gör gällande att det är vad som kommer att ske i kommande Star Wars-filmen. Göteborg, Örgrytevägen, 2015.

Stormtrooper

+ Daniel Craig. I en Star Wars-film. I min värld kan det inte bli mer delikat. Om det nu är sant vill säga. Fint besök i salongerna, Pete´n Frida, på kvällen, tack för titten!

– En regnig och måttligt varm dag, kryddad med förkylning.

Advertisements

~ by onemountainsplace on May 16, 2015.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: