Sommaren har anlänt.

Och det lagom till juli. Sent som tusan även om jag inte är vän av den extrema hetta som brukar vara en realitet så här års. Den extrema kyla som präglat juni har dock varit mycket tröttsam och värmen är mer än välkommen. Idag har det fixats med cykelpunkteringar för att sedan rulla med stora delar av familjen till Kåsjön för lite bad och kaffe med tilltugg på stranden. Trivsamt. 

I måndags var det kallt och gråmulet även i Alingsås – något som dock inte hindrade denna nakenbadare i slottets fontändamm. Alingsås, Nolhaga slott, 2015.

Grodperspektiv

+ Sommaren har anlänt till Sverige, det var på tiden. Flygdag på F7 i Såtenäs på lördag, blir nåt alldeles extra. Ruotsi-Suomi Race går av stapeln på tidig söndag. Blir väldigt kul, det var sex år sedan sist.

Att busköra med bil och moppe på lokalkörbanan invid Kåsjön, när mängder av folk badar där, är en alltför vanlig företeelse. Någon kommer att dö – förr eller senare. Den förbannade ryggsmärtan är åter med full kraft. Ett felaktigt lyft under gårdagen raserade allt, även om jag inte varit smärtfri en enda dag sedan oktober. 

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 2, 2015.

 
%d bloggers like this: