Motreaktion.

Så skulle man kunna tolka det med lite vilja. Få har väl missat pojkstrecket där en penis ritades i snön på den frusna Vallgraven (populärt kallad Ballgraven efter det), som sedan gav de styrande i Göteborg svår huvudvärk, och som såg till att den suddades ut – bara för att ersättas av en väsentligt större på annan plats. En lokal variant, ja man skulle kunna se det som en motreaktion med lite vilja, på det harmlösa snoppbuset påträffades idag i vårt område. Genuskonsten vinner mark – tvivelsutan. [Aftonbladet. Snöpenis blev för mycket för staden]

Tuttar istället för en balle – denna alla hjärtans dag. Folkets kreativitet, i denna digitala tidsålder, har funnit nya vägar. Borta verkar tänket med färg och väggar vara, nu är det snö som gäller. Partille, Furumossen, 2016.

Boobs

Plus. Alla hjärtans dag – som firades med Kat under lite enklare former på japansk restaurang – Yokohama, på Andra Lång. Love, Always.

Minus. Ekorrhjulet, kan verkligen sakna att vara ledig mitt i veckorna ibland. Måndag-fredagslunket har onekligen sina fördelar – men det är mycket som skall hinnas med på två dagar.

Advertisements

~ by onemountainsplace on February 14, 2016.

 
%d bloggers like this: