Två tvåor.

Så blev utfallet av årets besök i Bilprovningens hallar. Ojämn bromsverkan fram, där det förhoppningsvis räcker med en uppsmörjning. Mer trist är att den delbara dragkroken inte gick igenom. Den har rostat fast. Stenhårt. Besiktningsmannen ville gärna slippa att underkänna punkten och slet i närmare 10 minuter, tillsammans med en lika vänligt sinnad kollega. Men de fick ge sig. Nu äger jag problemet. En tråkig följd av att jag, mot bättre vetande, har låtit den sitta kvar under alltför lång tid, utan att motionera den. Ska försöka ge mig på det själv, men av ett otal historier på allehanda forum att döma, så kommer det att bli en sju helvetes utmaning.

Man hittade inga jobbiga fel på framvagnen, som stundom har klonkat ordentligt. Men två andra nedslag blev det och med det – återbesök. Göteborg, Aröds Industriväg, 2016.

Halls of Doom

Plus. Skönt att det inte blev mer än två nedslag, vår V70 lever ett hårt liv. Många korta körningar, mycket flängande och i det närmaste ingen kärlek alls. Kundmöte imorse – Trubaduren ute på Hönö Klåva. Mycket trevligt ställe, med frukost i underskön miljö.

Minus. Den där dragkroken kommer att bli en utmaning.

Advertisements

~ by onemountainsplace on February 23, 2016.

 
%d bloggers like this: