Totalstopp i Partille.

Totalstopp var ordet. Ett lastbilssläp välte under den tidiga morgonen och drog med sig en större belysningsstolpe i fallet. E20 fick stängas av helt under arbetet med att få släp och stolpe ur vägen, när morgonrusningen väl började med full kraft så fick trafiken ledas om via småvägarna genom Sävedalen och Utby.

Stressade morgonbilister fick vackert finna sig i att bli dirigerade till småvägar för att kunna ta sig till Göteborg. Partille, Gamla Kronvägen, 2016.

Traffic Jam Partille

Vad som föranlett vältningen är oklart, men den trafiksituation som uppstod på E20 och i Partille kan bara liknas vid en total kollaps. Ingen kom någonstans. Om man inte, likt undertecknad, cyklade då – förstås. Ca 0730 började man släppa på ett körfält, men många torde ha fått sen ankomst denna morgon. [SVT, Lastbil välte på E20 i Partille]

Här hade släpet kommit på rätt köl, men däckbyte var fortfarande nödvändigt. Partille, E20, 2016.

3 vs 1

Plus. Ljuset. Färgerna. Fågelsången. Den annalkande våren är fantastisk för kropp och sinne.

Minus. Elcyklar: Nja, jag har svårt för dem. Elcyklister – ännu värre. Speciellt de som är skrytsamma och likt stolta tuppar presenterar sina åk vid rödljusen. Likt imorse. Ni är bara ett gäng latmaskar, som åker runt på ett handikapphjälpmedel som av oklara skäl blivit trendigt.

Advertisements

~ by onemountainsplace on February 24, 2016.

 
%d bloggers like this: