SM i biltransport och musik.

De var nog inte tänkta till annat än skrot Volvon, Saaben och Suzukin. Likväl, när fordon transporteras – oavsett öde, brukar det vara under ordnade former på biltransporter av olika slag. Mannen som idag höll på att packa bilar på en ordinär kranbil med bakgavellift verkade ha som enda mål att flytta fordonen. Hur detta skulle ske torde ha varit av sekunda intresse. Ett intressant bygge. Ute i vida världen finns förstås värre exempel, men om man bara tänker på hur bilar borde behandlas – även om de skall bli reservdelar, så kommer jag osökt in på denna:[Motorward, Dude! This is NOT How You Transport Aston Martins]

Det såg svajigt ut, trots att han försökte säkra upp med såväl remmar som kedjor. I synnerhet Suzukin hade en något exotisk placering. Hur det slutade och om han kom iväg förtäljer inte historien. Göteborg, Olskroken, 2016.

SM i biltransport

Plus. Melodifestivalen – blev väl en hyggligt kvalitativ final trots allt, de flesta låtarna har man fått höra i etern och de har satt sig. Rätt låt åkte ut redan i andra chansen, Isa med I Will Wait, näst bästa låten – Don´t Worry med Ace Wilder slutade ju i alla fall på plats 3. Folkets favorit, vinnaren Frans, kommer med all säkerhet se till att SVT slipper arrangera Eurovision även 2017. 

Minus. Folkets favorit, vinnaren Frans, kommer med all säkerhet se till att SVT slipper arrangera Eurovision även 2017.

Advertisements

~ by onemountainsplace on March 13, 2016.

 
%d bloggers like this: