Rogue One.

Sekretessen har varit påtaglig. Inte mycket har sluppit ut gällande årets Star Wars-film, den fristående berättelsen Rogue One. Men sedan en tid så är en första bildskön trailer verklighet och plötsligt vet vi mycket mer. Vi får bland annat se den första dödsstjärnan i all sin prakt, AT-AT i strid och en av allt att döma mycket övertygad rebell – Jyn Erso. Men av skvallret på internet, gällande medverkan av särskilt intressanta karaktärer såsom Boba Fett, 4-LOM, Zuckuss, IG-88, Cad Bane och Darth Vader, har vi ännu inte sett något av. Jag känner mig dock lugn och säker – detta kommer att bli en av alla tiders bästa filmer. [Rogue One: A Star Wars Story Official teaser trailer]

Stormtroopers i den gamla skruden kommer det att bli gott om i årets stora filmhändelse. Göteborg, Svenska Mässan, 2016.

Stormtroopers

Plus. Rogue One – kan omöjligen bli fel. Helt enkelt för att den kommer att berätta den spännande historien om hur rebellerna fick tag på informationen om det ultimata vapnet – Death Star. TFA – Nu kan man njuta av senaste Star Wars-filmen hemma i soffan och jo, jag vet, på den alternativa svarta marknaden är den att se som lastgammal.

Minus. Den psykologiska vampyren. Som effektivt äter upp arbetsglädje och har en tendens att förstöra även ledig tid – utan att ens vara chef. Finns på de flesta arbetsplatser – även min.

Advertisements

~ by onemountainsplace on April 16, 2016.

 
%d bloggers like this: