Full fart framåt.

Sedan en vecka tillbaka så är det stor renovering hemma i residenset. Badrummet som är i det närmaste original från 1989 har befriats från sitt hemska kakel, den vidriga plastmattan och diverse udda lösningar. I skrivande stund är innerväggarna exponerade, nya rör för vatten har dragits fram, regelverk för nytt tak har satts upp och det har bilats upp en mindre krater i betongplattan – golvbrunnens nya hemvist. Nästa vecka påbörjas eldragning. Riktigt roligt att följa arbetets gång.

Än är det några veckor kvar innan kakel och klinkers finner sin plats i vårt förnämliga våtutrymme – nedan modell blir det inte, även om jag är mycket svag för denna inriktning – hur det ser ut när det blir klart kommer jag dock att återkomma till. Askim, Hantverksvägen, 2016. 

Bricks

Plus. Badrumsrenoveringen är i full fart. Som vi längtat efter detta.

Minus. Miljöpartiet. Nog för att jag är rejält glad åt deras motgångar och hopplösa försök till räddningar, men samtidigt blir jag orolig – är det individer på denna nivå som skall bestämma över vårt lands väl och ve? Just nu är det lite jobbigt med avsaknad av dusch och 5 personer som skall dela på entréplanets lilla WC.

Advertisements

~ by onemountainsplace on April 23, 2016.

 
%d bloggers like this: