Trafiken har blivit vackrare.

Volvo S90 – nu en allt vanligare syn i Göteborgstrafiken. Tidigare har jag sett enstaka testvagnar från tillverkaren i Torslanda på lokalkörbanorna invid jobbet i centrala Göteborg – men nu står de att finna lite överallt och de blir bara fler och fler. Det är ett riktigt fett åk för att använda gatans språk och den tar onekligen plats – inte bara fysiskt med sina 4,96 meter utan även med sitt sätt att vara. Designen är mycket självsäker, samtidigt som det tveklöst är en Volvo man kollar in. Skulle förvåna mig mycket om inte också detta blir en rejäl, och global, succé för favoritmärket.

Fronten är maffig, ja hela anrättningen är riktigt tilltalande på ett sätt som inte många Volvo varit innan – detta andas premium på riktigt och man har onekligen lyckats med ritstiftet. Göteborg, Vasaplatsen, 2016.

S90

Volvos lyxiga och stora sedan ur olika vinklar. Likt första generationens S80 så har den ett relativt vågat bakparti. Men den funkar bra med helheten och jag kan bara hänfört konstatera att man lyckats få till ännu en fullträff vad gäller det yttre formspråket. Trafiken har tveklöst blivit vackrare. Göteborg, Vasaplatsen, 2016.

Plus. Volvo S90 – en bil som känns premium på riktigt.

Minus. 3,2 långa arbetsdagar kvar till semester.

Advertisements

~ by onemountainsplace on July 19, 2016.

 
%d bloggers like this: