99,4 MHz Au.

P3 Guld. I Partille av alla ställen hålls i år den kändistäta galan, som belönar framstående svenska musiker och artister. Miriam Bryant var en av många artister som stod för underhållningen i arenan som hon faktiskt var med och invigde för inte alltför länge sedan. Jag och Ms S DY åkte förbi och studerade spektaklet från utsidan, busslaster med folk och glada funktionärer mest överallt och Skatteparadisets stolthet – Partille Arena, för kvällen belyst med guldfärg. Göteborgssonen, Håkan Hellström, lär ha hämtat hem det finaste priset, Guldmicken. En gyllene afton.

Det har blivit något av en snackis bilen på väg in till Göteborg. “Undrar vilken färg arenan har ikväll?”. Denna kväll var det, förstås, guldfärgad belysning. Partille, Partille Arena, 2017.

p3-guld-partille

Plus. Den nybyggda arenan är ett trevligt inslag i Partille, kul också att man lyckats få P3 Guld till platsen – hoppas att det blir en tradition.

Minus. Stängningsdag i Partille vad gäller barnomsorg och skolor på måndag. Detta ställer till det varje gång, bara att plocka ut en semesterdag och se glad ut.

Advertisements

~ by onemountainsplace on January 21, 2017.

 
%d bloggers like this: