VROM.

VROM – Volvo Rendezvous for Owners and Members. Ett årligt inslag i sommarkalendern och 2017 utgjorde inget undantag. Regnet såg ut att spoliera alla planer på rulla dit, men det klarnade upp på eftermiddagen och stora delar av familjen for västerut – till och med Kat, som inte verkade tycka att det var helt bortkastad tid. I vanlig ordning lägger jag ut lite bilder från eventet, som i år bjöd på lite kul åk som jag tidigare inte beskådat. Det hela fick lite extra inramning då Arendalskajen hade fint besök i form av Seven Seas Explorer, ett fartyg som det finns anledning att återkomma till. Men, hur som, bilder här: [VROM 2017]

I vanlig ordning bjöds det på sanslöst vackra och intressanta fordon från den stora biltillverkaren på Hisingen, så som nedan P1800 – riktigt snyggt exemplar om du frågar mig. Göteborg, Arendals skans, 2017.

Plus. VROM – några dagar för alla som älskar det främsta bilmärket av alla. Kat fyndade en finfin soffa som nu står och trängs tillsammans med den gamla i salongen.

Minus. Det är en klaustrofobisk känsla över det där med att byta en inredningsstil mot en annan, utan att först bli av med det gamla.

Advertisements

~ by onemountainsplace on August 20, 2017.

 
%d bloggers like this: